Månadsmöten

Vi har månadsmöten sista onsdagen i varje månad, klockan 18-21. 

Ett tillfälle att möta andra i liknande situation att dela tankar och erfarenheter. Vi har föreläsningar kring hälsa, existentiella frågor, kost, sömn, friskvård. Men också med läkare eller andra specialister som berättar om senaste cancerforskning där medlemmarna kan ställa frågor och läkaren får kunskap om cancerpatienters situation. 

Medlemsträff 29/11 kl 18-20, CAR-T-cells-behandling Mikael Lisak, Överläkare hematologi Sahlgrenska Universitetssjukhuset
Nya avancerade terapier, såsom cell och genterapier (ATMP) kommer spela en stor roll för framtidens behandlingsmöjligheter. Hur funkar CAR-T-celler? Vilka patienter kan vi behandla idag? Hur går det egentligen till att ge en CAR-T-cells-behandling i praktiken? Vilka komplikationer kan uppstå och hur sker uppföljningen?

Plats: Johannas lokal Fjärde Långgatan 28. Anmälan till info@stodkompisarna.se
 
Medlemsträff 20/12 kl 18-20 Julavslutning med landgång och poesi!

Olivia Bergdahl, poet, aktuell med romanen Vård & omsorg, en bok som forsar fram i en dialog mellan en mamma och hennes ofödda barn, en gripande roman om att som lyckligt gravid kastas in i det mörker som en cancerdiagnos är, och överleva. Vi kommer äta en Jullandgång och lite julgott.

Plats: Dahlheimers hus. Anmälan till: info@stodkompisarna.se

Promenadkompisar

Är du intresserad av att promenera tillsammans med oss? Vi är några Stödkompisar/Johannor som vill bli promenadkompisar. Alla som är intresserade kan anmäla sig till mig, Lena Lindgren, Tillsammans kommer vi att planera hur och när vi vill promenera. Anmälan till: lena.lingon@icloud.com.